2014. november 12., szerda

Holdfogyatkozás Ajánló

Sziasztok! A héten elgondolkodtam azon hogy többet is kihozhatnák a történetből. Mivel mostanában amúgy is nagyon eltértem az alaptörténettől úgy gondoltam megváltoztatom. Remélem így is tetszeni fog.
Üdv: Alli!   



Holdfogyatkozás
Ajánló

A történet egy 15 éves lányról, Niki Hale-ről és családjáról szól. Akik tíz év után költöztek vissza Bachon Hills-be. Tíz év telt el a szörnyű baleset után, melyben Nikin, testvérein és nagybátyjukon kívül senki sem élt túl. A gyerekeket ez után az anya barátai Kali és Deaucalion veszik magukhoz, ezzel nagy veszélybe sodorva magukat. Mivel a nevelőszülők és gyerekeik, plusz a Hale gyerekek mind vérfarkasok.

Azzal a tudattal költöztek vissza, hogy elkapják családjuk gyilkosát/gyilkosait. De amimkor bekerülnek a helyi középiskolába és megismerkednek, a helyi falkával minden megváltozik, mivel rájönnek, hogy a titok megtartása mindennél fontosabb. Egyszer csak felbukkan a családjuk gyilkosa, akiről eddig az hitték, hogy halott.  De vajon lehetséges az, hogy az eddig gonoszak hitt személy valójában jó? Lehetséges az, hogy az eddig úgy összetartott iskolai falkában áruló lesz? Lehet, hogy a végén már nem tudod, kiben bízhatsz a családon kívül? Lehet, hogy van valaki, aki az árnyékból irányít? A sok különleges dolog összefügg és minden több ezer évvel ezelőtt kezdődött? Vajon mi jelentenek Niki álmai? Vajon a család és a falka képes lesz együtt megküzdeni a közös ellenséggel? Vajon a gyerekek anyja mit titkolt a család múltjával kapcsolatban? Vajon meddig kell még harcolniuk a túlélésért? Vajon mindenki túléli a csatát, vagy lesz olyan, aki feladja? Lehetséges, hogy a végén már nem tudod mi az igaz és mi a hazugság? Ki lehet a valódi ellenség? Ki küldte a gyilkosokat a Hale csalásra?  Ha érdekel, olvasd el a történetet.                        

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése